Jaakon jyväleipä

Lisäksi suolaa 1,5tl ja hiivaa 0,25 tl. Sekoita, odota 18h. Taittele leiväksi, nostata 2h. Laita kattila uuniin ja ämmitä uuni 250 asteeseen.

Paista 30min kattilassa kannen alla ja 15-30min ilman kantta.

(Laheys no-knead bread)

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 99 grammaa

Kallisx
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 80g275kcal8.2g56g1g2.8g
Auringonkukansiemen 20g119kcal4.6g2.5g9.9g1.2g
Kurpitsansiemenet, kuivattu14g76kcal3.4g2.5g6.4g0.5g
Seesaminsiemen, kuorineen 6g41kcal1.6g0.4g3.5g0.7g
Kaurahiutale 8g30kcal1.2g4.6g0.6g0.8g
Vesi70g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana396g1079kcal38g132g42.8g12g
Valittu annoskoko198g539kcal19g66g21.4g6g
Annoskoko puolitettuna99g270kcal9.5g33g10.7g3g
Arvot/100g100g272kcal9.6g33.3g10.8g3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=335316