Jaakon jyväleipä

Lisäksi suolaa 1,5tl ja hiivaa 0,25 tl. Sekoita, odota 18h. Taittele leiväksi, nostata 2h. Laita kattila uuniin ja ämmitä uuni 250 asteeseen.

Paista 30min kattilassa kannen alla ja 15-30min ilman kantta.

(Laheys no-knead bread)

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 99 grammaa

Kallisx
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 800g2745kcal81.5g560g9.6g28g
Auringonkukansiemen 200g1188kcal46g25.2g99g12g
Kurpitsansiemenet, kuivattu140g757kcal34.3g24.9g64.3g5.5g
Seesaminsiemen, kuorineen 60g405kcal16.1g4.1g34.8g7.4g
Kaurahiutale 80g299kcal11.6g45.6g5.8g8g
Vesi700g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3960g10788kcal379g1319.6g427g121.8g
Valittu annoskoko1980g5394kcal189.5g659.8g213.5g60.9g
Annoskoko puolitettuna990g2697kcal94.8g329.9g106.8g30.5g
Arvot/100g100g272kcal9.6g33.3g10.8g3.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=335316