Jaakon jyväleipä

Lisäksi suolaa 1,5tl ja hiivaa 0,25 tl. Sekoita, odota 18h. Taittele leiväksi, nostata 2h. Laita kattila uuniin ja ämmitä uuni 250 asteeseen.

Paista 30min kattilassa kannen alla ja 15-30min ilman kantta.

(Laheys no-knead bread)

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 99 grammaa

Kallisx
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 120g412kcal12.2g84g1.4g4.2g
Auringonkukansiemen 30g178kcal6.9g3.8g14.8g1.8g
Kurpitsansiemenet, kuivattu21g114kcal5.1g3.7g9.6g0.8g
Seesaminsiemen, kuorineen 9g61kcal2.4g0.6g5.2g1.1g
Kaurahiutale 12g45kcal1.7g6.8g0.9g1.2g
Vesi105g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana594g1618kcal56.6g197.8g63.8g18.2g
Valittu annoskoko297g809kcal28.3g98.9g31.9g9.1g
Annoskoko puolitettuna149g405kcal14.2g49.5g16g4.6g
Arvot/100g100g272kcal9.5g33.3g10.7g3.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=335316