Jaakon jyväleipä

Lisäksi suolaa 1,5tl ja hiivaa 0,25 tl. Sekoita, odota 18h. Taittele leiväksi, nostata 2h. Laita kattila uuniin ja ämmitä uuni 250 asteeseen.

Paista 30min kattilassa kannen alla ja 15-30min ilman kantta.

(Laheys no-knead bread)

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 99 grammaa

Kallisx
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 160g549kcal16.3g112g1.9g5.6g
Auringonkukansiemen 40g238kcal9.2g5g19.8g2.4g
Kurpitsansiemenet, kuivattu28g152kcal6.9g5g12.9g1.1g
Seesaminsiemen, kuorineen 12g81kcal3.2g0.8g7g1.5g
Kaurahiutale 16g60kcal2.3g9.1g1.2g1.6g
Vesi140g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana792g2158kcal75.8g263.8g85.6g24.4g
Valittu annoskoko396g1079kcal37.9g131.9g42.8g12.2g
Annoskoko puolitettuna198g539kcal19g66g21.4g6.1g
Arvot/100g100g272kcal9.6g33.3g10.8g3.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=335316