Jaakon jyväleipä

Lisäksi suolaa 1,5tl ja hiivaa 0,25 tl. Sekoita, odota 18h. Taittele leiväksi, nostata 2h. Laita kattila uuniin ja ämmitä uuni 250 asteeseen.

Paista 30min kattilassa kannen alla ja 15-30min ilman kantta.

(Laheys no-knead bread)

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 99 grammaa

Kallisx
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 200g686kcal20.4g140g2.4g7g
Auringonkukansiemen 50g297kcal11.5g6.3g24.7g3g
Kurpitsansiemenet, kuivattu35g189kcal8.6g6.2g16.1g1.4g
Seesaminsiemen, kuorineen 15g101kcal4g1g8.7g1.8g
Kaurahiutale 20g75kcal2.9g11.4g1.5g2g
Vesi175g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana990g2697kcal94.8g329.8g106.8g30.4g
Valittu annoskoko495g1348kcal47.4g164.9g53.4g15.2g
Annoskoko puolitettuna248g674kcal23.7g82.5g26.7g7.6g
Arvot/100g100g272kcal9.6g33.3g10.8g3.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=335316