Jaakon jyväleipä

Lisäksi suolaa 1,5tl ja hiivaa 0,25 tl. Sekoita, odota 18h. Taittele leiväksi, nostata 2h. Laita kattila uuniin ja ämmitä uuni 250 asteeseen.

Paista 30min kattilassa kannen alla ja 15-30min ilman kantta.

(Laheys no-knead bread)

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 99 grammaa

Kallisx
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 240g824kcal24.5g168g2.9g8.4g
Auringonkukansiemen 60g356kcal13.8g7.6g29.7g3.6g
Kurpitsansiemenet, kuivattu42g227kcal10.3g7.5g19.3g1.6g
Seesaminsiemen, kuorineen 18g121kcal4.8g1.2g10.4g2.2g
Kaurahiutale 24g90kcal3.5g13.7g1.8g2.4g
Vesi210g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1188g3236kcal113.8g396g128.2g36.4g
Valittu annoskoko594g1618kcal56.9g198g64.1g18.2g
Annoskoko puolitettuna297g809kcal28.5g99g32.1g9.1g
Arvot/100g100g272kcal9.6g33.3g10.8g3.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=335316