Jaakon jyväleipä

Lisäksi suolaa 1,5tl ja hiivaa 0,25 tl. Sekoita, odota 18h. Taittele leiväksi, nostata 2h. Laita kattila uuniin ja ämmitä uuni 250 asteeseen.

Paista 30min kattilassa kannen alla ja 15-30min ilman kantta.

(Laheys no-knead bread)

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 99 grammaa

Kallisx
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 280g961kcal28.5g196g3.4g9.8g
Auringonkukansiemen 70g416kcal16.1g8.8g34.6g4.2g
Kurpitsansiemenet, kuivattu49g265kcal12g8.7g22.5g1.9g
Seesaminsiemen, kuorineen 21g142kcal5.6g1.4g12.2g2.6g
Kaurahiutale 28g105kcal4.1g16g2g2.8g
Vesi245g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1386g3776kcal132.6g461.8g149.4g42.6g
Valittu annoskoko693g1888kcal66.3g230.9g74.7g21.3g
Annoskoko puolitettuna347g944kcal33.2g115.5g37.4g10.7g
Arvot/100g100g272kcal9.6g33.3g10.8g3.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=335316