Jaakon jyväleipä

Lisäksi suolaa 1,5tl ja hiivaa 0,25 tl. Sekoita, odota 18h. Taittele leiväksi, nostata 2h. Laita kattila uuniin ja ämmitä uuni 250 asteeseen.

Paista 30min kattilassa kannen alla ja 15-30min ilman kantta.

(Laheys no-knead bread)

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 99 grammaa

Kallisx
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 320g1098kcal32.6g224g3.8g11.2g
Auringonkukansiemen 80g475kcal18.4g10.1g39.6g4.8g
Kurpitsansiemenet, kuivattu56g303kcal13.7g10g25.7g2.2g
Seesaminsiemen, kuorineen 24g162kcal6.5g1.7g13.9g3g
Kaurahiutale 32g120kcal4.6g18.2g2.3g3.2g
Vesi280g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1584g4315kcal151.6g528g170.6g48.8g
Valittu annoskoko792g2158kcal75.8g264g85.3g24.4g
Annoskoko puolitettuna396g1079kcal37.9g132g42.7g12.2g
Arvot/100g100g272kcal9.6g33.3g10.8g3.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=335316