Jaakon jyväleipä

Lisäksi suolaa 1,5tl ja hiivaa 0,25 tl. Sekoita, odota 18h. Taittele leiväksi, nostata 2h. Laita kattila uuniin ja ämmitä uuni 250 asteeseen.

Paista 30min kattilassa kannen alla ja 15-30min ilman kantta.

(Laheys no-knead bread)

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 99 grammaa

Kallisx
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 360g1235kcal36.7g252g4.3g12.6g
Auringonkukansiemen 90g535kcal20.7g11.3g44.5g5.4g
Kurpitsansiemenet, kuivattu63g341kcal15.4g11.2g28.9g2.5g
Seesaminsiemen, kuorineen 27g182kcal7.3g1.9g15.7g3.3g
Kaurahiutale 36g135kcal5.2g20.5g2.6g3.6g
Vesi315g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1782g4855kcal170.6g593.8g192g54.8g
Valittu annoskoko891g2427kcal85.3g296.9g96g27.4g
Annoskoko puolitettuna446g1214kcal42.7g148.5g48g13.7g
Arvot/100g100g272kcal9.6g33.3g10.8g3.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=335316