Jaakon jyväleipä

Lisäksi suolaa 1,5tl ja hiivaa 0,25 tl. Sekoita, odota 18h. Taittele leiväksi, nostata 2h. Laita kattila uuniin ja ämmitä uuni 250 asteeseen.

Paista 30min kattilassa kannen alla ja 15-30min ilman kantta.

(Laheys no-knead bread)

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 99 grammaa

Kallisx
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 40g137kcal4.1g28g0.5g1.4g
Auringonkukansiemen 10g59kcal2.3g1.3g4.9g0.6g
Kurpitsansiemenet, kuivattu7g38kcal1.7g1.2g3.2g0.3g
Seesaminsiemen, kuorineen 3g20kcal0.8g0.2g1.7g0.4g
Kaurahiutale 4g15kcal0.6g2.3g0.3g0.4g
Vesi35g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana198g539kcal19g66g21.2g6.2g
Valittu annoskoko99g270kcal9.5g33g10.6g3.1g
Annoskoko puolitettuna50g135kcal4.8g16.5g5.3g1.6g
Arvot/100g100g272kcal9.6g33.3g10.7g3.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=335316