Mussakka

Paista jauheliha ja sipuli.

Leikkaa munakoiso ja peruna viipaleiksi.

Silppua 5kpl lasagneleyjä väleihin.

Nesteet, muna ja pure sekaisin ja mausteita.

Kasataan kuin lazagne.

Uuniin +200´c ja paistetaan kypsäksi.

Voit lisätä halutessasi juustoraastetta.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 232 grammaa

Sartza75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Munakoiso 175g39kcal0.9g5.4g0.4g4.4g
Peruna, keskikokoinen 60g225g135kcal3.4g29.3g0.2g2g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha313g519kcal59.4g0g31.3g0g
Tomaatti Puree (Heinz), annos 100g19g11kcal0.7g1.9g0g0g
Sipuli (kuorittu)63g17kcal0.8g3g0.1g1.1g
Maito, Kevyt63g29kcal2g3g0.9g0g
Vesi, vesijohtovesi 188g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 63g89kcal7.8g0.2g6.4g0g
Lasagnelevy, Myllyn Paras53g184kcal6.8g36.8g0.8g1.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2320g2046kcal163.6g159.2g80.2g18.2g
Valittu annoskoko1160g1023kcal81.8g79.6g40.1g9.1g
Annoskoko puolitettuna580g512kcal40.9g39.8g20.1g4.6g
Arvot/100g100g88kcal7.1g6.9g3.5g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=336661