Mussakka

Paista jauheliha ja sipuli.

Leikkaa munakoiso ja peruna viipaleiksi.

Silppua 5kpl lasagneleyjä väleihin.

Nesteet, muna ja pure sekaisin ja mausteita.

Kasataan kuin lazagne.

Uuniin +200´c ja paistetaan kypsäksi.

Voit lisätä halutessasi juustoraastetta.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 232 grammaa

Sartza75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Munakoiso 210g47kcal1.1g6.5g0.4g5.3g
Peruna, keskikokoinen 60g270g162kcal4.1g35.1g0.3g2.4g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha375g623kcal71.3g0g37.5g0g
Tomaatti Puree (Heinz), annos 100g23g13kcal0.8g2.3g0g0g
Sipuli (kuorittu)75g20kcal1g3.6g0.2g1.3g
Maito, Kevyt75g35kcal2.4g3.6g1.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 225g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 75g107kcal9.4g0.2g7.7g0g
Lasagnelevy, Myllyn Paras63g221kcal8.2g44.1g0.9g1.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2784g2456kcal196.6g190.8g96.2g21.8g
Valittu annoskoko1392g1228kcal98.3g95.4g48.1g10.9g
Annoskoko puolitettuna696g614kcal49.2g47.7g24.1g5.5g
Arvot/100g100g88kcal7.1g6.9g3.5g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=336661