Mussakka

Paista jauheliha ja sipuli.

Leikkaa munakoiso ja peruna viipaleiksi.

Silppua 5kpl lasagneleyjä väleihin.

Nesteet, muna ja pure sekaisin ja mausteita.

Kasataan kuin lazagne.

Uuniin +200´c ja paistetaan kypsäksi.

Voit lisätä halutessasi juustoraastetta.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 232 grammaa

Sartza75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Munakoiso 245g55kcal1.2g7.6g0.5g6.1g
Peruna, keskikokoinen 60g315g189kcal4.7g41g0.3g2.8g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha438g727kcal83.2g0g43.8g0g
Tomaatti Puree (Heinz), annos 100g26g15kcal1g2.7g0.1g0g
Sipuli (kuorittu)88g24kcal1.1g4.2g0.2g1.5g
Maito, Kevyt88g40kcal2.8g4.2g1.3g0g
Vesi, vesijohtovesi 263g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 88g125kcal10.9g0.3g9g0g
Lasagnelevy, Myllyn Paras74g258kcal9.6g51.5g1.1g2.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3248g2865kcal229g223g112.6g25.2g
Valittu annoskoko1624g1433kcal114.5g111.5g56.3g12.6g
Annoskoko puolitettuna812g716kcal57.3g55.8g28.2g6.3g
Arvot/100g100g88kcal7.1g6.9g3.5g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=336661