Mussakka

Paista jauheliha ja sipuli.

Leikkaa munakoiso ja peruna viipaleiksi.

Silppua 5kpl lasagneleyjä väleihin.

Nesteet, muna ja pure sekaisin ja mausteita.

Kasataan kuin lazagne.

Uuniin +200´c ja paistetaan kypsäksi.

Voit lisätä halutessasi juustoraastetta.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 232 grammaa

Sartza75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Munakoiso 350g78kcal1.8g10.9g0.7g8.8g
Peruna, keskikokoinen 60g451g270kcal6.8g58.6g0.5g4.1g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha626g1039kcal118.9g0g62.6g0g
Tomaatti Puree (Heinz), annos 100g38g21kcal1.4g3.8g0.1g0g
Sipuli (kuorittu)125g34kcal1.6g6g0.3g2.1g
Maito, Kevyt125g58kcal4g6g1.9g0g
Vesi, vesijohtovesi 375g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 125g179kcal15.6g0.4g12.8g0g
Lasagnelevy, Myllyn Paras105g368kcal13.7g73.6g1.6g3.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4640g4093kcal327.6g318.6g161g36.4g
Valittu annoskoko2320g2046kcal163.8g159.3g80.5g18.2g
Annoskoko puolitettuna1160g1023kcal81.9g79.7g40.3g9.1g
Arvot/100g100g88kcal7.1g6.9g3.5g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=336661