Mussakka

Paista jauheliha ja sipuli.

Leikkaa munakoiso ja peruna viipaleiksi.

Silppua 5kpl lasagneleyjä väleihin.

Nesteet, muna ja pure sekaisin ja mausteita.

Kasataan kuin lazagne.

Uuniin +200´c ja paistetaan kypsäksi.

Voit lisätä halutessasi juustoraastetta.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 232 grammaa

Sartza75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Munakoiso 560g125kcal2.8g17.4g1.1g14g
Peruna, keskikokoinen 60g720g432kcal10.8g93.6g0.7g6.5g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha1000g1660kcal190g0g100g0g
Tomaatti Puree (Heinz), annos 100g60g34kcal2.2g6.1g0.1g0g
Sipuli (kuorittu)200g54kcal2.6g9.6g0.4g3.4g
Maito, Kevyt200g92kcal6.4g9.6g3g0g
Vesi, vesijohtovesi 600g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 200g285kcal25g0.6g20.5g0g
Lasagnelevy, Myllyn Paras168g588kcal21.8g117.6g2.5g5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7416g6541kcal523.2g509g256.6g57.8g
Valittu annoskoko3708g3271kcal261.6g254.5g128.3g28.9g
Annoskoko puolitettuna1854g1635kcal130.8g127.3g64.2g14.5g
Arvot/100g100g88kcal7.1g6.9g3.5g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=336661