Mussakka

Paista jauheliha ja sipuli.

Leikkaa munakoiso ja peruna viipaleiksi.

Silppua 5kpl lasagneleyjä väleihin.

Nesteet, muna ja pure sekaisin ja mausteita.

Kasataan kuin lazagne.

Uuniin +200´c ja paistetaan kypsäksi.

Voit lisätä halutessasi juustoraastetta.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 232 grammaa

Sartza75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Munakoiso 105g24kcal0.5g3.3g0.2g2.6g
Peruna, keskikokoinen 60g135g81kcal2g17.6g0.1g1.2g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha188g312kcal35.7g0g18.8g0g
Tomaatti Puree (Heinz), annos 100g11g6.4kcal0.4g1.1g0g0g
Sipuli (kuorittu)38g10kcal0.5g1.8g0.1g0.6g
Maito, Kevyt38g17kcal1.2g1.8g0.6g0g
Vesi, vesijohtovesi 113g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 38g54kcal4.7g0.1g3.8g0g
Lasagnelevy, Myllyn Paras32g110kcal4.1g22.1g0.5g0.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1392g1228kcal98.2g95.6g48.2g10.6g
Valittu annoskoko696g614kcal49.1g47.8g24.1g5.3g
Annoskoko puolitettuna348g307kcal24.6g23.9g12.1g2.7g
Arvot/100g100g88kcal7.1g6.9g3.5g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=336661