Mussakka

Paista jauheliha ja sipuli.

Leikkaa munakoiso ja peruna viipaleiksi.

Silppua 5kpl lasagneleyjä väleihin.

Nesteet, muna ja pure sekaisin ja mausteita.

Kasataan kuin lazagne.

Uuniin +200´c ja paistetaan kypsäksi.

Voit lisätä halutessasi juustoraastetta.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 232 grammaa

Sartza75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Munakoiso 140g31kcal0.7g4.3g0.3g3.5g
Peruna, keskikokoinen 60g180g108kcal2.7g23.4g0.2g1.6g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha250g415kcal47.6g0g25g0g
Tomaatti Puree (Heinz), annos 100g15g8.6kcal0.6g1.5g0g0g
Sipuli (kuorittu)50g14kcal0.7g2.4g0.1g0.9g
Maito, Kevyt50g23kcal1.6g2.4g0.8g0g
Vesi, vesijohtovesi 150g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 50g71kcal6.3g0.2g5.1g0g
Lasagnelevy, Myllyn Paras42g147kcal5.5g29.4g0.6g1.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1856g1637kcal131.4g127.2g64.2g14.6g
Valittu annoskoko928g819kcal65.7g63.6g32.1g7.3g
Annoskoko puolitettuna464g409kcal32.9g31.8g16.1g3.7g
Arvot/100g100g88kcal7.1g6.9g3.5g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=336661