Borssikeitto kasviksista

Kuori ja pieni tuoreet punajuuret.

Lisää porkkana ja kaali.

Laita kattilaan kasvisliemikuutio ja noin 7 dl vettä sekä ruokalusikallinen punaviinietikkkaa (ja hieman säilykepunajuurien lientä).

Lisää teelusikallinen rosmariinia ja toinen timjamia
Keitä niin kauan, että ainekset ovat pehmenneet.

Voit myös soseuttaa keiton sauvasekoittimella.

Tarjoa keitto vaikka lisäämällä ruokalusikallinen kevyttä ruokakermaa tai pippuriruokakermaa smetanan sijasta.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 805 grammaa

Lessi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punajuuri 75g29kcal0.7g5.2g0.1g1.9g
Valkokaali keräkaali 50g14kcal0.6g2g0.1g1g
Porkkana, keskikokoinen 65g35g10kcal0.2g2.1g0.1g0.9g
Punasipuli, kuorittu, 100g40g11kcal0.5g1.9g0.1g0.7g
Kasvisliemikuutio, Knorr2.5g7kcal0.2g0.2g0.6g0g
Vesi200g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana805g141kcal4.4g22.8g2g9g
Valittu annoskoko403g70kcal2.2g11.4g1g4.5g
Annoskoko puolitettuna201g35kcal1.1g5.7g0.5g2.3g
Arvot/100g100g18kcal0.5g2.8g0.2g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=337337