Kuitupizzapohja

Liuota hiiva kädenlämpöiseen veteen.

Sekoita kuiva-aineet nesteeseen.

Lisää öljy.

Siirrä kohoamaan vedottomaan paikkaan.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 71 grammaa

Sipilae
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 33g0kcal0g0g0g0g
Vehnälese 1.7g3.8kcal0.2g0.3g0.1g0.6g
Hiiva 4.2g3.1kcal0.5g0g0g0.3g
Rypsiöljy 5g44kcal0g0g5g0g
Vehnäjauho puolikarkea 16g56kcal1.7g11.4g0.2g0.6g
Graham täysjyvävehnäjauho, Myllyn Paras (1dl=65g)33g104kcal4.5g18.9g1g4.1g
Auringonkukansiemen 13g79kcal3.1g1.7g6.6g0.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana213g581kcal20g64.6g25.8g12.8g
Valittu annoskoko107g291kcal10g32.3g12.9g6.4g
Annoskoko puolitettuna53g145kcal5g16.2g6.5g3.2g
Arvot/100g100g273kcal9.4g30.3g12.1g6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=337418