Kuitupizzapohja

Liuota hiiva kädenlämpöiseen veteen.

Sekoita kuiva-aineet nesteeseen.

Lisää öljy.

Siirrä kohoamaan vedottomaan paikkaan.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 71 grammaa

Sipilae
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 356g0kcal0g0g0g0g
Vehnälese 18g41kcal2.4g2.7g0.8g6.7g
Hiiva 45g33kcal5.8g0.5g0.2g3.1g
Rypsiöljy 54g473kcal0g0g53.5g0g
Vehnäjauho puolikarkea 174g596kcal17.7g121.6g2.1g6.1g
Graham täysjyvävehnäjauho, Myllyn Paras (1dl=65g)348g1112kcal48g201.5g11.1g43.4g
Auringonkukansiemen 143g847kcal32.8g18g70.6g8.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2272g6202kcal213.4g688.6g276.6g135.8g
Valittu annoskoko1136g3101kcal106.7g344.3g138.3g67.9g
Annoskoko puolitettuna568g1551kcal53.4g172.2g69.2g34g
Arvot/100g100g273kcal9.4g30.3g12.2g6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=337418