Kuitupizzapohja

Liuota hiiva kädenlämpöiseen veteen.

Sekoita kuiva-aineet nesteeseen.

Lisää öljy.

Siirrä kohoamaan vedottomaan paikkaan.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 71 grammaa

Sipilae
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 400g0kcal0g0g0g0g
Vehnälese 20g46kcal2.7g3.1g0.9g7.5g
Hiiva 50g37kcal6.6g0.6g0.2g3.5g
Rypsiöljy 60g531kcal0g0g60g0g
Vehnäjauho puolikarkea 195g669kcal19.9g136.5g2.3g6.8g
Graham täysjyvävehnäjauho, Myllyn Paras (1dl=65g)390g1248kcal53.8g226.2g12.5g48.8g
Auringonkukansiemen 160g950kcal36.8g20.2g79.2g9.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2550g6962kcal239.6g773.2g310.2g152.4g
Valittu annoskoko1275g3481kcal119.8g386.6g155.1g76.2g
Annoskoko puolitettuna638g1740kcal59.9g193.3g77.6g38.1g
Arvot/100g100g273kcal9.4g30.3g12.2g6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=337418