Kuitupizzapohja

Liuota hiiva kädenlämpöiseen veteen.

Sekoita kuiva-aineet nesteeseen.

Lisää öljy.

Siirrä kohoamaan vedottomaan paikkaan.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 71 grammaa

Sipilae
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 401g0kcal0g0g0g0g
Vehnälese 20g46kcal2.7g3.1g0.9g7.5g
Hiiva 50g37kcal6.6g0.6g0.2g3.5g
Rypsiöljy 60g532kcal0g0g60.1g0g
Vehnäjauho puolikarkea 196g671kcal19.9g136.8g2.3g6.8g
Graham täysjyvävehnäjauho, Myllyn Paras (1dl=65g)391g1251kcal53.9g226.7g12.5g48.9g
Auringonkukansiemen 160g952kcal36.9g20.2g79.4g9.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2556g6978kcal240g774.8g310.8g152.6g
Valittu annoskoko1278g3489kcal120g387.4g155.4g76.3g
Annoskoko puolitettuna639g1744kcal60g193.7g77.7g38.2g
Arvot/100g100g273kcal9.4g30.3g12.2g6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=337418