Kuitupizzapohja

Liuota hiiva kädenlämpöiseen veteen.

Sekoita kuiva-aineet nesteeseen.

Lisää öljy.

Siirrä kohoamaan vedottomaan paikkaan.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 71 grammaa

Sipilae
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 45g0kcal0g0g0g0g
Vehnälese 2.2g5.1kcal0.3g0.3g0.1g0.8g
Hiiva 5.6g4.1kcal0.7g0.1g0g0.4g
Rypsiöljy 6.7g59kcal0g0g6.7g0g
Vehnäjauho puolikarkea 22g75kcal2.2g15.2g0.3g0.8g
Graham täysjyvävehnäjauho, Myllyn Paras (1dl=65g)43g139kcal6g25.2g1.4g5.4g
Auringonkukansiemen 18g106kcal4.1g2.2g8.8g1.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana284g775kcal26.6g86g34.6g17g
Valittu annoskoko142g388kcal13.3g43g17.3g8.5g
Annoskoko puolitettuna71g194kcal6.7g21.5g8.7g4.3g
Arvot/100g100g273kcal9.4g30.3g12.2g6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=337418