Kuitupizzapohja

Liuota hiiva kädenlämpöiseen veteen.

Sekoita kuiva-aineet nesteeseen.

Lisää öljy.

Siirrä kohoamaan vedottomaan paikkaan.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 71 grammaa

Sipilae
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 446g0kcal0g0g0g0g
Vehnälese 22g51kcal3g3.4g1g8.4g
Hiiva 56g42kcal7.3g0.6g0.2g3.8g
Rypsiöljy 67g591kcal0g0g66.8g0g
Vehnäjauho puolikarkea 217g745kcal22.1g152g2.6g7.6g
Graham täysjyvävehnäjauho, Myllyn Paras (1dl=65g)434g1390kcal59.9g251.9g13.9g54.3g
Auringonkukansiemen 178g1058kcal41g22.5g88.2g10.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2840g7753kcal266.6g860.8g345.4g169.6g
Valittu annoskoko1420g3877kcal133.3g430.4g172.7g84.8g
Annoskoko puolitettuna710g1938kcal66.7g215.2g86.4g42.4g
Arvot/100g100g273kcal9.4g30.3g12.2g6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=337418