Kuitupizzapohja

Liuota hiiva kädenlämpöiseen veteen.

Sekoita kuiva-aineet nesteeseen.

Lisää öljy.

Siirrä kohoamaan vedottomaan paikkaan.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 71 grammaa

Sipilae
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 50g0kcal0g0g0g0g
Vehnälese 2.5g5.7kcal0.3g0.4g0.1g0.9g
Hiiva 6.3g4.7kcal0.8g0.1g0g0.4g
Rypsiöljy 7.5g66kcal0g0g7.5g0g
Vehnäjauho puolikarkea 24g84kcal2.5g17.1g0.3g0.9g
Graham täysjyvävehnäjauho, Myllyn Paras (1dl=65g)49g156kcal6.7g28.3g1.6g6.1g
Auringonkukansiemen 20g119kcal4.6g2.5g9.9g1.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana319g870kcal29.8g96.8g38.8g19g
Valittu annoskoko160g435kcal14.9g48.4g19.4g9.5g
Annoskoko puolitettuna80g218kcal7.5g24.2g9.7g4.8g
Arvot/100g100g273kcal9.3g30.3g12.2g6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=337418