Kuitupizzapohja

Liuota hiiva kädenlämpöiseen veteen.

Sekoita kuiva-aineet nesteeseen.

Lisää öljy.

Siirrä kohoamaan vedottomaan paikkaan.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 71 grammaa

Sipilae
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 56g0kcal0g0g0g0g
Vehnälese 2.8g6.4kcal0.4g0.4g0.1g1g
Hiiva 7g5.2kcal0.9g0.1g0g0.5g
Rypsiöljy 8.4g74kcal0g0g8.4g0g
Vehnäjauho puolikarkea 27g93kcal2.8g19g0.3g1g
Graham täysjyvävehnäjauho, Myllyn Paras (1dl=65g)54g174kcal7.5g31.5g1.7g6.8g
Auringonkukansiemen 22g132kcal5.1g2.8g11g1.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana355g969kcal33.4g107.6g43g21.2g
Valittu annoskoko178g485kcal16.7g53.8g21.5g10.6g
Annoskoko puolitettuna89g242kcal8.4g26.9g10.8g5.3g
Arvot/100g100g273kcal9.4g30.3g12.1g6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=337418