Kuitupizzapohja

Liuota hiiva kädenlämpöiseen veteen.

Sekoita kuiva-aineet nesteeseen.

Lisää öljy.

Siirrä kohoamaan vedottomaan paikkaan.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 71 grammaa

Sipilae
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 67g0kcal0g0g0g0g
Vehnälese 3.3g7.6kcal0.4g0.5g0.2g1.3g
Hiiva 8.4g6.2kcal1.1g0.1g0g0.6g
Rypsiöljy 10g89kcal0g0g10g0g
Vehnäjauho puolikarkea 33g112kcal3.3g22.8g0.4g1.1g
Graham täysjyvävehnäjauho, Myllyn Paras (1dl=65g)65g209kcal9g37.8g2.1g8.1g
Auringonkukansiemen 27g159kcal6.1g3.4g13.2g1.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana426g1163kcal39.8g129.2g51.8g25.4g
Valittu annoskoko213g581kcal19.9g64.6g25.9g12.7g
Annoskoko puolitettuna107g291kcal10g32.3g13g6.4g
Arvot/100g100g273kcal9.3g30.3g12.2g6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=337418