Kuitupizzapohja

Liuota hiiva kädenlämpöiseen veteen.

Sekoita kuiva-aineet nesteeseen.

Lisää öljy.

Siirrä kohoamaan vedottomaan paikkaan.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 71 grammaa

Sipilae
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 78g0kcal0g0g0g0g
Vehnälese 3.9g8.9kcal0.5g0.6g0.2g1.5g
Hiiva 10g7.3kcal1.3g0.1g0g0.7g
Rypsiöljy 12g103kcal0g0g11.7g0g
Vehnäjauho puolikarkea 38g130kcal3.9g26.6g0.5g1.3g
Graham täysjyvävehnäjauho, Myllyn Paras (1dl=65g)76g243kcal10.5g44.1g2.4g9.5g
Auringonkukansiemen 31g185kcal7.2g3.9g15.4g1.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana497g1357kcal46.8g150.6g60.4g29.8g
Valittu annoskoko249g678kcal23.4g75.3g30.2g14.9g
Annoskoko puolitettuna124g339kcal11.7g37.7g15.1g7.5g
Arvot/100g100g273kcal9.4g30.3g12.2g6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=337418