Kuitupizzapohja

Liuota hiiva kädenlämpöiseen veteen.

Sekoita kuiva-aineet nesteeseen.

Lisää öljy.

Siirrä kohoamaan vedottomaan paikkaan.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 71 grammaa

Sipilae
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 800g0kcal0g0g0g0g
Vehnälese 40g91kcal5.3g6.2g1.8g15g
Hiiva 100g75kcal13.1g1.1g0.4g6.9g
Rypsiöljy 120g1061kcal0g0g120g0g
Vehnäjauho puolikarkea 390g1338kcal39.7g273g4.7g13.7g
Graham täysjyvävehnäjauho, Myllyn Paras (1dl=65g)780g2496kcal107.6g452.4g25g97.5g
Auringonkukansiemen 320g1900kcal73.6g40.3g158.4g19.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5100g13923kcal478.6g1546g620.6g304.6g
Valittu annoskoko2550g6962kcal239.3g773g310.3g152.3g
Annoskoko puolitettuna1275g3481kcal119.7g386.5g155.2g76.2g
Arvot/100g100g273kcal9.4g30.3g12.2g6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=337418