Kuitupizzapohja

Liuota hiiva kädenlämpöiseen veteen.

Sekoita kuiva-aineet nesteeseen.

Lisää öljy.

Siirrä kohoamaan vedottomaan paikkaan.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 71 grammaa

Sipilae
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 100g0kcal0g0g0g0g
Vehnälese 5g11kcal0.7g0.8g0.2g1.9g
Hiiva 13g9kcal1.6g0.1g0.1g0.9g
Rypsiöljy 15g133kcal0g0g15g0g
Vehnäjauho puolikarkea 49g167kcal5g34.1g0.6g1.7g
Graham täysjyvävehnäjauho, Myllyn Paras (1dl=65g)98g312kcal13.5g56.6g3.1g12.2g
Auringonkukansiemen 40g238kcal9.2g5g19.8g2.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana638g1740kcal60g193.2g77.6g38.2g
Valittu annoskoko319g870kcal30g96.6g38.8g19.1g
Annoskoko puolitettuna159g435kcal15g48.3g19.4g9.6g
Arvot/100g100g273kcal9.4g30.3g12.2g6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=337418