Kuitupizzapohja

Liuota hiiva kädenlämpöiseen veteen.

Sekoita kuiva-aineet nesteeseen.

Lisää öljy.

Siirrä kohoamaan vedottomaan paikkaan.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 71 grammaa

Sipilae
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 100g0kcal0g0g0g0g
Vehnälese 5g11kcal0.7g0.8g0.2g1.9g
Hiiva 13g9kcal1.6g0.1g0.1g0.9g
Rypsiöljy 15g133kcal0g0g15g0g
Vehnäjauho puolikarkea 49g168kcal5g34.2g0.6g1.7g
Graham täysjyvävehnäjauho, Myllyn Paras (1dl=65g)98g313kcal13.5g56.7g3.1g12.2g
Auringonkukansiemen 40g238kcal9.2g5.1g19.8g2.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana639g1744kcal60g193.8g77.6g38.2g
Valittu annoskoko319g872kcal30g96.9g38.8g19.1g
Annoskoko puolitettuna160g436kcal15g48.5g19.4g9.6g
Arvot/100g100g273kcal9.4g30.3g12.1g6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=337418