Kuitupizzapohja

Liuota hiiva kädenlämpöiseen veteen.

Sekoita kuiva-aineet nesteeseen.

Lisää öljy.

Siirrä kohoamaan vedottomaan paikkaan.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 71 grammaa

Sipilae
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 11g0kcal0g0g0g0g
Vehnälese 0.6g1.3kcal0.1g0.1g0g0.2g
Hiiva 1.4g1kcal0.2g0g0g0.1g
Rypsiöljy 1.7g15kcal0g0g1.7g0g
Vehnäjauho puolikarkea 5.4g19kcal0.6g3.8g0.1g0.2g
Graham täysjyvävehnäjauho, Myllyn Paras (1dl=65g)11g35kcal1.5g6.3g0.3g1.4g
Auringonkukansiemen 4.5g27kcal1g0.6g2.2g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana71g194kcal6.8g21.6g8.6g4.4g
Valittu annoskoko36g97kcal3.4g10.8g4.3g2.2g
Annoskoko puolitettuna18g49kcal1.7g5.4g2.2g1.1g
Arvot/100g100g272kcal9.6g30.3g12.1g6.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=337418