Kuitupizzapohja

Liuota hiiva kädenlämpöiseen veteen.

Sekoita kuiva-aineet nesteeseen.

Lisää öljy.

Siirrä kohoamaan vedottomaan paikkaan.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 71 grammaa

Sipilae
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 111g0kcal0g0g0g0g
Vehnälese 5.6g13kcal0.7g0.9g0.3g2.1g
Hiiva 14g10kcal1.8g0.2g0.1g1g
Rypsiöljy 17g148kcal0g0g16.7g0g
Vehnäjauho puolikarkea 54g186kcal5.5g38g0.7g1.9g
Graham täysjyvävehnäjauho, Myllyn Paras (1dl=65g)109g348kcal15g63g3.5g13.6g
Auringonkukansiemen 45g265kcal10.2g5.6g22.1g2.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana710g1938kcal66.4g215.4g86.8g42.6g
Valittu annoskoko355g969kcal33.2g107.7g43.4g21.3g
Annoskoko puolitettuna178g485kcal16.6g53.9g21.7g10.7g
Arvot/100g100g273kcal9.4g30.3g12.2g6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=337418