Kuitupizzapohja

Liuota hiiva kädenlämpöiseen veteen.

Sekoita kuiva-aineet nesteeseen.

Lisää öljy.

Siirrä kohoamaan vedottomaan paikkaan.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 71 grammaa

Sipilae
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 134g0kcal0g0g0g0g
Vehnälese 6.7g15kcal0.9g1g0.3g2.5g
Hiiva 17g12kcal2.2g0.2g0.1g1.2g
Rypsiöljy 20g177kcal0g0g20g0g
Vehnäjauho puolikarkea 65g224kcal6.6g45.6g0.8g2.3g
Graham täysjyvävehnäjauho, Myllyn Paras (1dl=65g)130g417kcal18g75.6g4.2g16.3g
Auringonkukansiemen 54g318kcal12.3g6.7g26.5g3.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana852g2326kcal80g258.2g103.8g51g
Valittu annoskoko426g1163kcal40g129.1g51.9g25.5g
Annoskoko puolitettuna213g582kcal20g64.6g26g12.8g
Arvot/100g100g273kcal9.4g30.3g12.2g6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=337418