Kuitupizzapohja

Liuota hiiva kädenlämpöiseen veteen.

Sekoita kuiva-aineet nesteeseen.

Lisää öljy.

Siirrä kohoamaan vedottomaan paikkaan.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 71 grammaa

Sipilae
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 156g0kcal0g0g0g0g
Vehnälese 7.8g18kcal1g1.2g0.4g2.9g
Hiiva 20g15kcal2.6g0.2g0.1g1.3g
Rypsiöljy 23g207kcal0g0g23.4g0g
Vehnäjauho puolikarkea 76g261kcal7.7g53.2g0.9g2.7g
Graham täysjyvävehnäjauho, Myllyn Paras (1dl=65g)152g487kcal21g88.2g4.9g19g
Auringonkukansiemen 62g370kcal14.3g7.9g30.9g3.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana994g2714kcal93.2g301.4g121.2g59.2g
Valittu annoskoko497g1357kcal46.6g150.7g60.6g29.6g
Annoskoko puolitettuna249g678kcal23.3g75.4g30.3g14.8g
Arvot/100g100g273kcal9.4g30.3g12.2g6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=337418