Kuitupizzapohja

Liuota hiiva kädenlämpöiseen veteen.

Sekoita kuiva-aineet nesteeseen.

Lisää öljy.

Siirrä kohoamaan vedottomaan paikkaan.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 71 grammaa

Sipilae
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 178g0kcal0g0g0g0g
Vehnälese 8.9g20kcal1.2g1.4g0.4g3.3g
Hiiva 22g17kcal2.9g0.2g0.1g1.5g
Rypsiöljy 27g236kcal0g0g26.7g0g
Vehnäjauho puolikarkea 87g298kcal8.9g60.8g1g3g
Graham täysjyvävehnäjauho, Myllyn Paras (1dl=65g)174g556kcal24g100.8g5.6g21.7g
Auringonkukansiemen 71g423kcal16.4g9g35.3g4.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1136g3101kcal106.8g344.4g138.2g67.6g
Valittu annoskoko568g1551kcal53.4g172.2g69.1g33.8g
Annoskoko puolitettuna284g775kcal26.7g86.1g34.6g16.9g
Arvot/100g100g273kcal9.4g30.3g12.2g6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=337418