Kuitupizzapohja

Liuota hiiva kädenlämpöiseen veteen.

Sekoita kuiva-aineet nesteeseen.

Lisää öljy.

Siirrä kohoamaan vedottomaan paikkaan.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 71 grammaa

Sipilae
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 201g0kcal0g0g0g0g
Vehnälese 10g23kcal1.3g1.5g0.5g3.8g
Hiiva 25g19kcal3.3g0.3g0.1g1.7g
Rypsiöljy 30g266kcal0g0g30.1g0g
Vehnäjauho puolikarkea 98g335kcal10g68.4g1.2g3.4g
Graham täysjyvävehnäjauho, Myllyn Paras (1dl=65g)196g626kcal27g113.4g6.3g24.4g
Auringonkukansiemen 80g476kcal18.4g10.1g39.7g4.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1278g3489kcal120g387.4g155.8g76.2g
Valittu annoskoko639g1745kcal60g193.7g77.9g38.1g
Annoskoko puolitettuna320g872kcal30g96.9g39g19.1g
Arvot/100g100g273kcal9.4g30.3g12.2g6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=337418