Kuitupizzapohja

Liuota hiiva kädenlämpöiseen veteen.

Sekoita kuiva-aineet nesteeseen.

Lisää öljy.

Siirrä kohoamaan vedottomaan paikkaan.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 71 grammaa

Sipilae
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 22g0kcal0g0g0g0g
Vehnälese 1.1g2.5kcal0.1g0.2g0.1g0.4g
Hiiva 2.8g2.1kcal0.4g0g0g0.2g
Rypsiöljy 3.3g30kcal0g0g3.3g0g
Vehnäjauho puolikarkea 11g37kcal1.1g7.6g0.1g0.4g
Graham täysjyvävehnäjauho, Myllyn Paras (1dl=65g)22g70kcal3g12.6g0.7g2.7g
Auringonkukansiemen 8.9g53kcal2g1.1g4.4g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana142g388kcal13.2g43g17.2g8.4g
Valittu annoskoko71g194kcal6.6g21.5g8.6g4.2g
Annoskoko puolitettuna36g97kcal3.3g10.8g4.3g2.1g
Arvot/100g100g273kcal9.3g30.3g12.1g5.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=337418