Kuitupizzapohja

Liuota hiiva kädenlämpöiseen veteen.

Sekoita kuiva-aineet nesteeseen.

Lisää öljy.

Siirrä kohoamaan vedottomaan paikkaan.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 71 grammaa

Sipilae
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 267g0kcal0g0g0g0g
Vehnälese 13g31kcal1.8g2.1g0.6g5g
Hiiva 33g25kcal4.4g0.4g0.1g2.3g
Rypsiöljy 40g355kcal0g0g40.1g0g
Vehnäjauho puolikarkea 130g447kcal13.3g91.2g1.6g4.6g
Graham täysjyvävehnäjauho, Myllyn Paras (1dl=65g)261g834kcal36g151.2g8.3g32.6g
Auringonkukansiemen 107g635kcal24.6g13.5g52.9g6.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1704g4652kcal160.2g516.8g207.2g101.8g
Valittu annoskoko852g2326kcal80.1g258.4g103.6g50.9g
Annoskoko puolitettuna426g1163kcal40.1g129.2g51.8g25.5g
Arvot/100g100g273kcal9.4g30.3g12.2g6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=337418