Kuitupizzapohja

Liuota hiiva kädenlämpöiseen veteen.

Sekoita kuiva-aineet nesteeseen.

Lisää öljy.

Siirrä kohoamaan vedottomaan paikkaan.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 71 grammaa

Sipilae
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 312g0kcal0g0g0g0g
Vehnälese 16g36kcal2.1g2.4g0.7g5.8g
Hiiva 39g29kcal5.1g0.4g0.2g2.7g
Rypsiöljy 47g414kcal0g0g46.8g0g
Vehnäjauho puolikarkea 152g522kcal15.5g106.4g1.8g5.3g
Graham täysjyvävehnäjauho, Myllyn Paras (1dl=65g)304g973kcal42g176.3g9.7g38g
Auringonkukansiemen 125g741kcal28.7g15.7g61.7g7.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1988g5427kcal186.8g602.4g241.8g118.6g
Valittu annoskoko994g2714kcal93.4g301.2g120.9g59.3g
Annoskoko puolitettuna497g1357kcal46.7g150.6g60.5g29.7g
Arvot/100g100g273kcal9.4g30.3g12.2g6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=337418