Kanaa ja kasviksia

Pilko rintafileet ja vihannekset.

Laita vesi kiehumaan ja keitä parsakaalia muutama minuutti.

Laita pannulle kananrintafileet, paprika, kesäkurpitsa ja sipuli.

Paista kevyesti.

Mausta suolalla ja pippurilla.

Lisää herkkusienet ja anna hautua hetken kannen alla.

Lisää riisiviinietikka, soija ja mirin.

Kaada joukkoon valutetut parsakaalit.

Kypesennä kannen alla, kunnes kana on kypsynyt.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 310 grammaa

Tinas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 80g14kcal0.4g2g0.3g0.6g
Herkkusieni 240g38kcal5g0.7g0.8g3.6g
Paprika keltainen 96g29kcal0.9g4.9g0.2g1.9g
Sipuli 64g19kcal0.8g3.1g0.1g1.1g
Parsakaali brokkoli 320g112kcal14.8g6.2g1g8g
Japanilainen soijakastike vähemmän suolaa (Rainbow), annos 5g24g17kcal1.9g2g0.9g0g
Mirin seasoning (Blue dragon), annos 30g24g53kcal0g13g0g0g
Riisiviinietikka, pullo (Narcissus), annos 15g8g27kcal0g0g0g0g
Broilerin nahaton rintafilee384g396kcal88.7g0g5.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2480g1410kcal225g63.8g18.2g30.4g
Valittu annoskoko1240g705kcal112.5g31.9g9.1g15.2g
Annoskoko puolitettuna620g352kcal56.3g16g4.6g7.6g
Arvot/100g100g57kcal9.1g2.6g0.7g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=339369