Kanaa ja kasviksia

Pilko rintafileet ja vihannekset.

Laita vesi kiehumaan ja keitä parsakaalia muutama minuutti.

Laita pannulle kananrintafileet, paprika, kesäkurpitsa ja sipuli.

Paista kevyesti.

Mausta suolalla ja pippurilla.

Lisää herkkusienet ja anna hautua hetken kannen alla.

Lisää riisiviinietikka, soija ja mirin.

Kaada joukkoon valutetut parsakaalit.

Kypesennä kannen alla, kunnes kana on kypsynyt.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 310 grammaa

Tinas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 180g33kcal1g4.5g0.7g1.3g
Herkkusieni 540g86kcal11.3g1.6g1.8g8.1g
Paprika keltainen 216g65kcal2g11g0.4g4.3g
Sipuli 144g44kcal1.8g6.9g0.3g2.4g
Parsakaali brokkoli 720g252kcal33.3g14g2.2g18g
Japanilainen soijakastike vähemmän suolaa (Rainbow), annos 5g54g38kcal4.3g4.4g1.9g0g
Mirin seasoning (Blue dragon), annos 30g54g119kcal0g29.2g0g0g
Riisiviinietikka, pullo (Narcissus), annos 15g18g60kcal0g0g0g0g
Broilerin nahaton rintafilee864g890kcal199.6g0g13g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5580g3172kcal506.6g143.2g40.6g68.2g
Valittu annoskoko2790g1586kcal253.3g71.6g20.3g34.1g
Annoskoko puolitettuna1395g793kcal126.7g35.8g10.2g17.1g
Arvot/100g100g57kcal9.1g2.6g0.7g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=339369