Kanaa ja kasviksia

Pilko rintafileet ja vihannekset.

Laita vesi kiehumaan ja keitä parsakaalia muutama minuutti.

Laita pannulle kananrintafileet, paprika, kesäkurpitsa ja sipuli.

Paista kevyesti.

Mausta suolalla ja pippurilla.

Lisää herkkusienet ja anna hautua hetken kannen alla.

Lisää riisiviinietikka, soija ja mirin.

Kaada joukkoon valutetut parsakaalit.

Kypesennä kannen alla, kunnes kana on kypsynyt.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 310 grammaa

Tinas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 20g3.6kcal0.1g0.5g0.1g0.1g
Herkkusieni 60g10kcal1.3g0.2g0.2g0.9g
Paprika keltainen 24g7.2kcal0.2g1.2g0g0.5g
Sipuli 16g4.8kcal0.2g0.8g0g0.3g
Parsakaali brokkoli 80g28kcal3.7g1.6g0.2g2g
Japanilainen soijakastike vähemmän suolaa (Rainbow), annos 5g6g4.2kcal0.5g0.5g0.2g0g
Mirin seasoning (Blue dragon), annos 30g6g13kcal0g3.2g0g0g
Riisiviinietikka, pullo (Narcissus), annos 15g2g6.7kcal0g0g0g0g
Broilerin nahaton rintafilee96g99kcal22.2g0g1.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana620g352kcal56.4g16g4.2g7.6g
Valittu annoskoko310g176kcal28.2g8g2.1g3.8g
Annoskoko puolitettuna155g88kcal14.1g4g1.1g1.9g
Arvot/100g100g57kcal9.1g2.6g0.7g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=339369