Kanaa ja kasviksia

Pilko rintafileet ja vihannekset.

Laita vesi kiehumaan ja keitä parsakaalia muutama minuutti.

Laita pannulle kananrintafileet, paprika, kesäkurpitsa ja sipuli.

Paista kevyesti.

Mausta suolalla ja pippurilla.

Lisää herkkusienet ja anna hautua hetken kannen alla.

Lisää riisiviinietikka, soija ja mirin.

Kaada joukkoon valutetut parsakaalit.

Kypesennä kannen alla, kunnes kana on kypsynyt.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 310 grammaa

Tinas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 200g36kcal1.1g5g0.8g1.4g
Herkkusieni 600g96kcal12.6g1.8g2g9g
Paprika keltainen 240g72kcal2.3g12.2g0.5g4.8g
Sipuli 160g48kcal2g7.7g0.3g2.7g
Parsakaali brokkoli 800g281kcal37g15.6g2.4g20g
Japanilainen soijakastike vähemmän suolaa (Rainbow), annos 5g60g42kcal4.8g4.9g2.2g0g
Mirin seasoning (Blue dragon), annos 30g60g132kcal0g32.4g0g0g
Riisiviinietikka, pullo (Narcissus), annos 15g20g67kcal0g0g0g0g
Broilerin nahaton rintafilee960g989kcal221.8g0g14.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6200g3524kcal563.2g159.2g45.2g75.8g
Valittu annoskoko3100g1762kcal281.6g79.6g22.6g37.9g
Annoskoko puolitettuna1550g881kcal140.8g39.8g11.3g19g
Arvot/100g100g57kcal9.1g2.6g0.7g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=339369