Kanaa ja kasviksia

Pilko rintafileet ja vihannekset.

Laita vesi kiehumaan ja keitä parsakaalia muutama minuutti.

Laita pannulle kananrintafileet, paprika, kesäkurpitsa ja sipuli.

Paista kevyesti.

Mausta suolalla ja pippurilla.

Lisää herkkusienet ja anna hautua hetken kannen alla.

Lisää riisiviinietikka, soija ja mirin.

Kaada joukkoon valutetut parsakaalit.

Kypesennä kannen alla, kunnes kana on kypsynyt.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 310 grammaa

Tinas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 40g7.2kcal0.2g1g0.2g0.3g
Herkkusieni 120g19kcal2.5g0.4g0.4g1.8g
Paprika keltainen 48g15kcal0.5g2.4g0.1g1g
Sipuli 32g10kcal0.4g1.5g0.1g0.5g
Parsakaali brokkoli 160g56kcal7.4g3.1g0.5g4g
Japanilainen soijakastike vähemmän suolaa (Rainbow), annos 5g12g8.4kcal1g1g0.4g0g
Mirin seasoning (Blue dragon), annos 30g12g26kcal0g6.5g0g0g
Riisiviinietikka, pullo (Narcissus), annos 15g4g13kcal0g0g0g0g
Broilerin nahaton rintafilee192g198kcal44.4g0g2.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1240g705kcal112.8g31.8g9.2g15.2g
Valittu annoskoko620g353kcal56.4g15.9g4.6g7.6g
Annoskoko puolitettuna310g176kcal28.2g8g2.3g3.8g
Arvot/100g100g57kcal9.1g2.6g0.7g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=339369