Kanaa ja kasviksia

Pilko rintafileet ja vihannekset.

Laita vesi kiehumaan ja keitä parsakaalia muutama minuutti.

Laita pannulle kananrintafileet, paprika, kesäkurpitsa ja sipuli.

Paista kevyesti.

Mausta suolalla ja pippurilla.

Lisää herkkusienet ja anna hautua hetken kannen alla.

Lisää riisiviinietikka, soija ja mirin.

Kaada joukkoon valutetut parsakaalit.

Kypesennä kannen alla, kunnes kana on kypsynyt.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 310 grammaa

Tinas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 60g11kcal0.3g1.5g0.2g0.4g
Herkkusieni 180g29kcal3.8g0.5g0.6g2.7g
Paprika keltainen 72g22kcal0.7g3.7g0.1g1.4g
Sipuli 48g15kcal0.6g2.3g0.1g0.8g
Parsakaali brokkoli 240g84kcal11.1g4.7g0.7g6g
Japanilainen soijakastike vähemmän suolaa (Rainbow), annos 5g18g13kcal1.4g1.5g0.6g0g
Mirin seasoning (Blue dragon), annos 30g18g40kcal0g9.7g0g0g
Riisiviinietikka, pullo (Narcissus), annos 15g6g20kcal0g0g0g0g
Broilerin nahaton rintafilee288g297kcal66.5g0g4.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1860g1057kcal168.8g47.8g13.2g22.6g
Valittu annoskoko930g529kcal84.4g23.9g6.6g11.3g
Annoskoko puolitettuna465g264kcal42.2g12g3.3g5.7g
Arvot/100g100g57kcal9.1g2.6g0.7g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=339369