Puolukkapiirakka

Pohjaan:
60g sulaa voita
loraus kermaa
muna
makeutus oman maun mukaan
Ylläolevat vatkataan sähkövatkaimella kuohkeaksi jonka jälkeen lisätään noin 100g jauhettua mantelia ja jatketaan vatkausta.

Lopuksi sekoittaen sekaan 2 teeluskaa leivinjauhetta

Esipaisto 200 asteessa noin kymppiminsa
jonka jälkeen päälle ensin mustikkaa ja vattua täysin sulaneina ja valutettuina.

Ja niiden päälle seos jossa
desi kermaa, 200g haluamaansa tuorejuustoa(ricotta tai mascarpone mun suosikit)
yks muna, vaniljatangon sisukset ja haluamansa makeutus.

Paistetaan 200 asteessa ja noin puol tuntia.

Jäähdytetään kunnolla ennen nauttimist

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 152 grammaa

Katrin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 100g726kcal1.2g0.4g81.4g0g
Kananmuna kuoreton 110g157kcal13.8g0.3g11.3g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 200g661kcal4g6g70.1g0g
Manteli 100g616kcal24.1g6.6g54g7.2g
Leivinjauhe 10g18kcal0.5g3.8g0g0.1g
Philadelphia tuorejuusto 200g200g510kcal11.8g6.4g47.8g0g
Aprikoosihillo (St. dalfour), annos 15g25g56kcal0.1g14.3g0g0g
Puolukka 300g117kcal1.3g20.4g1.5g7.8g
Tyrnimarja 150g135kcal1.1g9.4g7.5g9g
Sitruunamehu, laimentamaton20g4.2kcal0.1g0.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2432g6001kcal116g135.8g547.2g48.2g
Valittu annoskoko1216g3001kcal58g67.9g273.6g24.1g
Annoskoko puolitettuna608g1500kcal29g34g136.8g12.1g
Arvot/100g100g247kcal4.8g5.6g22.5g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=339409