Puolukkapiirakka

Pohjaan:
60g sulaa voita
loraus kermaa
muna
makeutus oman maun mukaan
Ylläolevat vatkataan sähkövatkaimella kuohkeaksi jonka jälkeen lisätään noin 100g jauhettua mantelia ja jatketaan vatkausta.

Lopuksi sekoittaen sekaan 2 teeluskaa leivinjauhetta

Esipaisto 200 asteessa noin kymppiminsa
jonka jälkeen päälle ensin mustikkaa ja vattua täysin sulaneina ja valutettuina.

Ja niiden päälle seos jossa
desi kermaa, 200g haluamaansa tuorejuustoa(ricotta tai mascarpone mun suosikit)
yks muna, vaniljatangon sisukset ja haluamansa makeutus.

Paistetaan 200 asteessa ja noin puol tuntia.

Jäähdytetään kunnolla ennen nauttimist

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 152 grammaa

Katrin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 113g817kcal1.3g0.5g91.5g0g
Kananmuna kuoreton 124g177kcal15.5g0.4g12.7g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 225g743kcal4.5g6.8g78.8g0g
Manteli 113g693kcal27.1g7.4g60.8g8.1g
Leivinjauhe 11g20kcal0.6g4.3g0g0.1g
Philadelphia tuorejuusto 200g225g574kcal13.3g7.2g53.8g0g
Aprikoosihillo (St. dalfour), annos 15g28g63kcal0.1g16g0g0g
Puolukka 338g131kcal1.5g23g1.7g8.8g
Tyrnimarja 169g152kcal1.2g10.6g8.4g10.1g
Sitruunamehu, laimentamaton23g4.7kcal0.1g0.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2736g6751kcal130.4g153.2g615.4g54.2g
Valittu annoskoko1368g3376kcal65.2g76.6g307.7g27.1g
Annoskoko puolitettuna684g1688kcal32.6g38.3g153.9g13.6g
Arvot/100g100g247kcal4.8g5.6g22.5g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=339409