Puolukkapiirakka

Pohjaan:
60g sulaa voita
loraus kermaa
muna
makeutus oman maun mukaan
Ylläolevat vatkataan sähkövatkaimella kuohkeaksi jonka jälkeen lisätään noin 100g jauhettua mantelia ja jatketaan vatkausta.

Lopuksi sekoittaen sekaan 2 teeluskaa leivinjauhetta

Esipaisto 200 asteessa noin kymppiminsa
jonka jälkeen päälle ensin mustikkaa ja vattua täysin sulaneina ja valutettuina.

Ja niiden päälle seos jossa
desi kermaa, 200g haluamaansa tuorejuustoa(ricotta tai mascarpone mun suosikit)
yks muna, vaniljatangon sisukset ja haluamansa makeutus.

Paistetaan 200 asteessa ja noin puol tuntia.

Jäähdytetään kunnolla ennen nauttimist

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 152 grammaa

Katrin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 13g91kcal0.1g0.1g10.2g0g
Kananmuna kuoreton 14g20kcal1.7g0g1.4g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 25g83kcal0.5g0.8g8.8g0g
Manteli 13g77kcal3g0.8g6.8g0.9g
Leivinjauhe 1.3g2.2kcal0.1g0.5g0g0g
Philadelphia tuorejuusto 200g25g64kcal1.5g0.8g6g0g
Aprikoosihillo (St. dalfour), annos 15g3.1g7kcal0g1.8g0g0g
Puolukka 38g15kcal0.2g2.6g0.2g1g
Tyrnimarja 19g17kcal0.1g1.2g0.9g1.1g
Sitruunamehu, laimentamaton2.5g0.5kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana304g750kcal14.4g17.2g68.6g6g
Valittu annoskoko152g375kcal7.2g8.6g34.3g3g
Annoskoko puolitettuna76g188kcal3.6g4.3g17.2g1.5g
Arvot/100g100g247kcal4.7g5.7g22.6g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=339409