Puolukkapiirakka

Pohjaan:
60g sulaa voita
loraus kermaa
muna
makeutus oman maun mukaan
Ylläolevat vatkataan sähkövatkaimella kuohkeaksi jonka jälkeen lisätään noin 100g jauhettua mantelia ja jatketaan vatkausta.

Lopuksi sekoittaen sekaan 2 teeluskaa leivinjauhetta

Esipaisto 200 asteessa noin kymppiminsa
jonka jälkeen päälle ensin mustikkaa ja vattua täysin sulaneina ja valutettuina.

Ja niiden päälle seos jossa
desi kermaa, 200g haluamaansa tuorejuustoa(ricotta tai mascarpone mun suosikit)
yks muna, vaniljatangon sisukset ja haluamansa makeutus.

Paistetaan 200 asteessa ja noin puol tuntia.

Jäähdytetään kunnolla ennen nauttimist

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 152 grammaa

Katrin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 125g908kcal1.5g0.5g101.7g0g
Kananmuna kuoreton 138g196kcal17.2g0.4g14.1g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 250g826kcal5g7.5g87.6g0g
Manteli 125g771kcal30.1g8.3g67.6g9g
Leivinjauhe 13g22kcal0.7g4.7g0g0.1g
Philadelphia tuorejuusto 200g250g638kcal14.8g8g59.8g0g
Aprikoosihillo (St. dalfour), annos 15g31g70kcal0.1g17.8g0g0g
Puolukka 375g146kcal1.7g25.5g1.9g9.8g
Tyrnimarja 188g169kcal1.4g11.7g9.4g11.3g
Sitruunamehu, laimentamaton25g5.3kcal0.1g0.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3040g7502kcal145.2g169.6g684.2g60.4g
Valittu annoskoko1520g3751kcal72.6g84.8g342.1g30.2g
Annoskoko puolitettuna760g1875kcal36.3g42.4g171.1g15.1g
Arvot/100g100g247kcal4.8g5.6g22.5g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=339409